eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ostatní se těší do Brazílie, Bale si užívá volno…

Autor:
Datum: 31. 5. 2014

Tohle téma se v minulosti již několikrát objevilo. Postupně se objevují zprávy o reprezentačních výběrech, kteří se představí na letošním světovém šampionátu. Někteří se na cestu do Brazílie teprve chystají, jiní už jsou v plné fázi tréninku v rámci přípravných kempů. Jako první z účastníků se do dějiště mistrovství dopravili Australané.

Z pohledu mladého Balea, respektive reprezentace Walesu je to dosti bídné. Hráč je pro národní tým hlavní zbraní v další kvalifikaci na velký turnaj. Proč až v další? Ostrovní stát zkrátka nepatří do skupiny týmů, pro něž je postup na závěrečný turnaj samozřejmostí.

Právě proto nemá útočník Realu sebemenší starosti s přípravou na blížící se svátek fotbalu. Pro někoho nepochopitelné, avšak je třeba uznat, že při jeho klubovém vytížení se mu nemůže nikdo divit. Je přece logické, že nebude sedět někde ve VIP zóně a fandit jen tak nebo třeba španělským spoluhráčům.

Jak je o něm známo, cestování je pro něj velice oblíbené a moc si ho užívá. Naposled tedy zamířil do exotický ostrov Jakarta. Samozřejmě by to nebyl on, kdyby se nezvěčnil s tamními kuchaři a navíc se o tom nesvěřil svým fanouškům na facebooku.

 

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/Bale)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace