eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bale a jeho druhé El Clásico…

Autor:
Datum: 22. 3. 2014

Mladého svěřence domácího trenéra Ancelottiho čeká již zítra druhé derby odvěkých rivalů mezi Realem a Barcelonou. V tom prvním, na konci října loňského roku se fanouškům představil hned v základní sestavě, ale během šedesáti minut se nijak zvlášť (až na jednu ŽK) nepředvedl. Real tehdy podlehl Kataláncům 2:1.

To však za sebou měl sotva dva měsíce v hlavním městě a pomalu se rozkoukával. V současné době je společně s Ronaldem tahounem mužstva a spoluhráči si jeho kvality a přínos pro tým nemohou vynachválit. To koneckonců dokazují i poslední výsledky bílého baletu.

Madridští naposled ochutnali příchuť porážky právě v posledním zmiňovaném vzájemném duelu. Pod touhle neuvěřitelnou bilancí je Bale právem podepsaný. Uvidíme, jak si zítra poradí ve skvěle započaté spolupráci s CR7 proti obrannému bloku borců z Barcy. Myslím, že atraktivní fotbal je u těchto dvou týmů více než zaručen!

 

29. kolo Primera División: Real Madrid – Barcelona, 23.3.2014, neděle 21:00, Santiago Bernábeu (Madrid)

Předpokládané sestavy:

Real Madrid: López – Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal – Di María, Alonso, Modrič – C. Ronaldo, Benzema, Bale

FC Barcelona: Valdés – Alba, Mascherano, Piqué, Alves – Iniesta, Busquets, Xavi – Neymar, Fábregas, Messi

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/GarethBale)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace