eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bale si před důležitým zápasem dopřává…

Autor:
Datum: 3. 5. 2014

Mladého Velšana a jeho spoluhráče čeká zítra od 21 hodin na domácí půdě důležitý duel s Valencií. Největší soupeři v boji o druhou příčku z Barcelony dnes remizovali, tudíž hráči Realu vědí, co musí uhrát a mohou tak být o něco více v klidu.

Střelec letošních čtrnácti ligových branek (nachází se na děleném 10. místě) by při tomto představení na Santiago Bernábeu neměl chybět. Až na výjimku v podobě absence v minulém zápase s Osasunou se útočník pravidelně objevoval v základu. Nutno podotknout, že většinou odehrál plnou porci hráčského času.

Čtyřiadvacetiletý rychlík se usadil v sestavě a důvěru trenéra Ancelottiho mu skvěle oplácí. Sám Bale si moc dobře uvědomuje, že i jeho zítra čeká důležitý souboj. Proto je důležité si před takovým bojem o cenné body kvalitně odpočinout a zrelaxovat. Ze snímků je patrné, že tohle jde nováčkovi v kabině Realu velice dobře.

 

1) V prvním případě si to Bale namířil pravděpodobně do jednoho z Madridských parků. 

2) V tom druhém zavítal do jeho oblíbené restaurace, která není oblíbená jen díky skvělému jídlu, ale také kvůli návštěvám známých osobností, především pak ze světa fotbalu. (Na snímku s vedením restaurace.).

Chcete-li si prohlédnout další zajímavé snímky fotbalových hvězd z tohoto podniku – https://www.facebook.com/MesonTxistu?fref=ts.

b

Pro větší rozlišení klikněte na snímek.

 

 

 

-Jan Hon-

(zdroj fotky: facebook.com/GarethBale)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace